Panni

Úgy ismertem meg, hogy modellt állt egy csoport fotósnak, köztük nekem is. Nem, nem ismertem meg, hiszen akkor láttam először. Akkor láttam először táncolni is. Panni tanult táncos és modell.

A táncát nem volt könnyű fotózni, könnyed, szenvedélyes mozgása vibrált, sehol egy biztos pont a fényképezéshez. És őt nézni kellett. A történet amit eltáncolt szuggesztíven söpört végig az építési törmelékek között, az élet és halál összeért a szemében. Nem szégyellem, megkönnyeztem. Hogy mégis sikerült néhány fotót készítenem közben, az csak a rutinomnak volt köszönhető. Csak néztem honnan ez az erő, amivel leteszi a lelkét a rögtönzött színpadra. És egyszer csak véget ért a varázslat. Előbújt a kicsi törékeny lány a fátyol mögül, hosszú, fekete, göndör haja sötétbarna szemébe lógott. Most már bármit fogok aznap fotózni semmit nem fog hozzátenni ahhoz amit eddig megörökítettem. Köszönöm Panni, és remélem egyszer meghódítod a világot jelentő deszkák egyikét, megmutatva mit is tudsz.

Somogyi Panni táncos modell

Esemény: Mány Nándorpuszta Álomvölgy Legend’Art Szakmai fórum, Eifert János fotóműhely 2021.08.14.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter

Legújabb galériák

Történések

A FullCreatíve Stúdióban jártam

Régen törődtem már az oldalammal, de ígérem nem ez lesz a lustaságom címere. Most hirtelen elgondolkodtam, hogy kinek is ígérgetek, de lehet, hogy van mégis olyan valaki aki olvassa ezeket az írásokat amiket én itt közreadok. Nem olyan sok minden esett meg velem, főleg olyan nem, amit itt meg kellene osztanom. Azonban mégis történt valami, a FullCreatíve Stúdióban jártam, mely természetesen egy fotóstúdió és szívesen írok róla. Mitől is olyan különleges ez a stúdió. Persze úgy első ránézésre egy átlagos stúdió, amit fiatal fotósok vezetnek. Ilyen nagy, ilyen szépen berendezett fotózásra kialakított tér máshol is van, igaz nem a budaörsi repülőtér mellett, ahova a fővárosból nem 2 perces út alatt lehet eljutni, mégis érdemes ide elmenni. Ezek a fiatal fotósok Barbara és Barnabás hosszú évek óta fotóznak, professzionális fotósokká nőtték ki magukat, és olyan terveket is dédelgetnek, hogy megosztják a tudásukat másokkal is. Igen persze ilyen is van, ma már

Legújabb történések